Saramura de peste

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Mai 2011 | 5153 vizualizari

 

Asa cum imi place mie....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste
  • sare/delikat si piper dupa gust
  • cimbru
  • usturoi
  • ardei iute
  • faina sau malai

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Incepem prin curatarea si spalarea pestelui. Apoi, il saram si il pregatim pentru prajit. Luam fiecare bucata de peste si o intoarcem pe ambele parti prin faina de grau sau malai si o punem la prajit in ulei incins. Intre timp, taiem usturoiul si ardeiul iute in feliute si le punem la fiert intr-un litru de apa impreuna cu celelalte ingrediente Dupa ce a dat in clocot adaugam pestele (prajit intre timp) si fierbem in continuare la foc mic pentru inca aproximativ 10 minute.  Se serveste cu mamaliguta! :)

Pofta buna!




Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de caras